Ontdek een modern restaurant in het hart van Louvain-la-Neuve, waar je authentieke gerechten kunt proeven.

Olivier Grégoire heeft zijn vele talenten ontwikkeld in La Salicorne, een topadres in Terhulpen, maar ook in de restaurants van drie grote Brusselse hotels: Trente Rue de la Paille, Villa d'Este en Maison du Bœuf. In 2004 werd hij chef-kok van restaurant Genval.Les.Bains en in 2018 kwam hij al die ervaring ten dienste stellen van B'Comme.

Zo staat Olivier Grégoire nu aan het hoofd van een modern, warme brasserie en kan hij al zijn knowhow aanwenden in zorgvuldige bereidingswijzen met authentieke ingrediënten.

reserveer een tafel

Olivier Grégoire, terug naar de essentie in een modern restaurant

 

Een gepassioneerde chef aan het roer

De grote passie van Olivier Grégoire is zijn werk. Dat merk je op je bord. Deze purist injecteert zijn liefde voor kwaliteitsproducten in zijn gerechten. Hij is pas tevreden als hij een tevreden glimlach op het gezicht van zijn klanten ziet terwijl ze zijn creaties proeven. Dat drijft hem om met plezier en creativiteit de uitdagingen aan te gaan die B'Comme biedt. Een missie die hij feilloos volbrengt.

 

De pure smaak van lokale specialiteiten

Olivier Grégoire biedt een selectie van lokale specialiteiten aan, bereid met veel kennis en zijn liefde voor pure, lekkere producten. Hij verwerkt authentieke ingrediënten in heerlijke stoofschotels en andere traditionele delicatessen die hij naar zijn hand zet. Bijvoorbeeld de vier soorten zelfgemaakte kroketten op het menu zijn erg populair onder zijn bezoekers.

ONTDEK HET MENU

Ontdek de agenda

Quick Response Code