Ontdek het menu van restaurant B'Comme, een ode aan de Belgische cuisine waar je specialiteiten kunt proeven die geniaal heruitgevonden zijn door chef Olivier Grégoire.

B'Comme is een restaurant in Louvain-la-Neuve dat de perfecte balans gevonden heeft tussen authenticiteit en moderniteit. Je kunt er genieten van klassieke Belgische specialiteiten, samengesteld met een flinke portie durf en creativiteit. Chef Olivier Grégoire gaat er prat op dat alle gerechten 100 % huisbereid zijn. Op de menukaart is ook aandacht besteed aan mensen met een allergie en onze jongste fijnproevers.

Op het menu: zwart-geel-rode voorgerechten, royale hoofdgerechten en heerlijke desserts, allemaal huisbereid in de keukens van B'Comme. Dit restaurant met terras belooft je de subtiele smaken van artisanale producten uit de korte keten. 

Groenten (Via C'tout Bon) 
Bel go Bio, Le Maire Bio, Joluwa, Ferme du Peuplier, Ferme du Gasi, Le maire Bio, Ferme de l'abbaye de Boneffe

Fruit (Via C'tout Bon)  
Les vergers de la vallée, La ferme de notre-dame

Anderen
La Ferme de la Baillerie (Geitenkaas)
La Ferme du Hameau du Roy (Brood)
Carette (ijs)

Ontdek het MENU

Ontdek onze suggesties

RESERVEER EEN TAFEL

Ontdek de wijnkaart

B'Comme, een restaurant met een uniek menu

 

Een totaalbelevenis in restaurant B'Comme

B'Comme is nog veel meer dan een gastronomisch adres waar je heerlijk kunt dineren. Het is ook een gezellige, elegante belevingsruimte waar je kunt deelnemen aan tal van exclusieve evenementen.

RESERVEER EEN TAFEL

Een restaurant met terras

Beter gezegd: met terrassen. Inderdaad, restaurant B'Comme laat je de keuze tussen het rustige binnenterras, dat deel uitmaakt van een weelderige tuin, en de levendige omgeving van het buitenterras in het hart van de voetgangerszone van Louvain-la-Neuve.

Gelegenheidsconcerten

B'Comme werkt samen met La Ferme du Biéreau om je zowel Muzikale Bubbels als piano donderdagen aan te bieden. Kom een ​glas drinken of Belgische specialiteiten proeven terwijl je kennismaakt met het talent van lokale artiesten.

Welkom in de workshop van de chef

Wil je eens een culinaire workshop volgen, nieuwe cépages proeven of cuisine uit alle hoeken van de wereld ontdekken? Neem dan deel aan een workshop van de chef om tegelijkertijd te genieten en bij te leren.

 

Een zakenlunch op het middaguur

Zoek je een restaurant in Louvain-la-Neuve voor een lekkere lunch tussen twee meetings door? In restaurant B'Comme vind je precies wat je nodig hebt. Het restaurant met terras verwelkomt je elke middag van dinsdag tot vrijdag voor een heerlijke zakenlunch. Kies het tweegangenmenu van € 27 of laat je extra verwennen met het driegangenmenu van € 31.

Bekijk onze tijdelijke aanbiedingen en verwen jezelf in restaurant B'Comme

RESERVEER EEN TAFEL

LUNCH VAN DE WEEK

Quick Response Code