Wijnbar Di'Vino, goddelijke bar in Louvain-la-Neuve

Wijnbar Di'Vino, een gezellig, warm adresje, verwent conoisseurs en liefhebbers van grand cru's in een uitzonderlijke setting in Waals-Brabant.

Vlak naast restaurant B'Comme, ondergebracht in een lichtovergoten oranjerie, vindt je de wijnbar Di'Vino. Deze ontmoetingsplaats voor wijnliefhebbers heeft ook een aangenaam terras dat grenst aan een groene tuin. De massief eiken vloer, de lichtgevende tonnen aan het plafond en de afwerking in granito geven het geheel een luxueuze uitstraling en dragen bij aan de gemoedelijke sfeer. Maak kennis met deze unieke bar tijdens een van de vele evenementen die er plaatsvinden, zoals concerten, piano-avonden of wijndegustaties.

 

 

Een oenologische reis in een bar in Louvain-la-Neuve

Met zijn verfijnde kaart nodigt Di'Vino je uit op een rondreis door Europa zonder de superbe bar in Waals-Brabant te verlaten. Laat je verleiden door het brede aanbod van Europese – vooral Italiaanse – wijnen. Bij de rode, witte, rosé of mousserende wijn kun je ook een bord hapjes bestellen: een assortiment lokale kazen en vleeswaren of vegetarische specialiteiten. Bijzonder is ook de 'Enomatic'-wijndispenser, een zelfbedieningsapparaat waaruit je een grand cru kunt halen in een hoeveelheid van 2, 6 of 12 cl. Het geavanceerde systeem zorgt ervoor dat de wijnen optimaal geconserveerd blijven.

WIJNKAART

 
 

Workshops van de chef

Heb je zin om een originele avond te beleven? Ga zelf aan de slag in de keuken tijdens de workshop van de chef. Olivier Grégoire nodigt je uit aan zijn fornuizen voor een culinaire workshop waarin hij zijn geheimen met je deelt.

NIEUWS

RESERVEER EEN TAFEL

 

Een wijnbar die uitnodigt tot proeven

Ontdek je graag nieuwe wijnen? Wijn proeven is altijd een beetje reizen. Tijdens een degustatie nemen we je mee naar de wijngaarden van Portugal, Spanje en Italië. Maar ook tussen de lokale wijnen valt er verrassend veel te ontdekken.

NIEUWS

 

Onze muzikale evenementen

B'Comme nodigt je uit op zijn Muzikale Bubbels en zijn pianodonderdagen: gezellige miniconcerten georganiseerd in samenwerking met La Ferme du Biéreau. De ideale gelegenheid om een gezellige afterwork te plannen of om met zijn tweeën in onze fauteuils te komen luieren.

NIEUWS

 

Openingsuren van wijnbar Di'Vino

Zoek je een bar in Louvain-la-Neuve waar authenticiteit en verfijning samengaan? Wijnbar Di'Vino is elke dag open van 10 uur tot 00.30 uur. Vlak naast restaurant B'Comme kun je terecht voor een aperitief met vrienden, een welverdiende afterwork, een zakelijke meeting of zelfs een romantische tête-à-tête.

 

Originele evenementen in wijnbar Di'Vino

Naar wijnbar Di'Vino kom je om te ontspannen. Wijndegustaties, culinaire workshops, intieme concerten ... onze evenementen zijn de ideale gelegenheid om qualitytime door te brengen met je partner, vrienden of collega's.

 

Quick Response Code