Brasserie B'Comme, tussen authenticiteit en innovatie

Brasserie B'Comme, een gastronomische bestemming in Louvain-la-Neuve, geeft klassiekers van de Belgische cuisine een nieuwe invulling. De gerechten van restaurant B'Comme zijn zoals chef Olivier Grégoire zelf: gepassioneerd, inventief en van bij ons. Dit gastronomische adres, in het hart van de voetgangerszone, serveert Belgische specialiteiten op basis van streekproducten uit de korte keten, afgewerkt met een flinke dosis creativiteit en een vleugje lef. Dat alles in een designinterieur dat even geschikt is voor een zakenlunch als voor een etentje met twee.

ONTDEK HET MENU

 

De passie van chef Olivier Grégoire op je bord

Olivier Grégoire heeft een passie. De passie voor de authentieke smaak van verse, artisanale streekproducten. Deze purist heeft een solide ervaring opgedaan achter het fornuis van drie Brusselse restaurants en stelt sinds 2018 zijn creativiteit in dienst van de keuken van B'Comme. Het resultaat: een inventieve keuken die teruggaat naar de essentie.

LEES MEER

 

De keuken van B'Comme herwerkt de klassiekers

Het menu van B'Comme staat vol verrassende specialiteiten, vruchten van de knowhow van chef Olivier Grégoire, bereid met verse, artisanale producten.

Reserveer een tafel

 

Wijnbar Di'Vino, een bijzondere bar in Louvain-la-Neuve

Wijnbar Di'Vino, geïntegreerd in de groene, lichtovergoten oranjerie, biedt meer dan 200 verschillende wijnen die zelfs de grootste connoisseurs zullen bekoren. Je kunt je glas wijn laten vergezellen door een bordje lekkere specialiteiten uit de regio. In Di'Vino worden ook de workshops van de chef gehouden, waar je zelf aan het fornuis kunt staan.

ZIE DE BAR

Quick Response Code